She is going places – the journey begins

The English version follows below the Afrikaans one.

 

 

Ek het hierdie ‘canvas’ in Houston, Texas by Hobby Lobby gesien en was
in trane toe my man vir my sê dat daar nie ‘n manier is waarop ek dit kan saambring Suid-Afrika toe nie. Ek is mal daaroor en wou dit so graag in my kantoor ophang en met donker pienk pennetjies merk waar in die wêreld ek al oral gaan draai het.
Op daardie tydstip was ons besig om met binnelandse vlugte deur Amerika te reis, vanaf NY, na TX, daarvandaan na CA en weer NY toe. Omdat ons heelwat goedkoper tariewe kon kry as ons net met handbagasie sou reis, kon ek nie ekstra bagasie aanboord neem nie. Alternatiewelik sou ek $25 ekstra moes betaal vir elke addisionele vlug, ‘n bedrag wat in SA Rand op ‘n almagtige bedrag te staan kon kom.
Ek hoop regtig dat ek volgende keer wanneer ek Amerika toe gaan, een sal kan saambring vanaf NY af.

I saw this canvas in Hobby Lobby in Houston, TX. I was in tears when my husband said that it is not possible to bring it all the way back to South Afrika. I just loved it and would like to hang it up in my office, putting some dark pink pins on all the places that I have visited over the years.
At that stage, we were travelling with domestic airlines, through the States and as a result of the specific flight tickets that he bought, we were only allowed carry-on luggage. Alternatively, I had to pay $25 for each and every flight, which added up too much if you have to pay everything in SARand.                                                                           I really hope that I will be able to bring it back next time I am going to the States.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.